Etusivu
Ajankohtaista
Yhteismetsä
Yhteismetsät
Hakkuut, metsänhoito ja tutkimus
Hakkuut
Maanmuokkaus
Metsänviljely
Nuoren metsän hoito
Ojitus ja kulotus
Tutkimus ja kehitys
Metsästys
Pienriista
Hirvenmetsästys
Metsästysohjeet
Puukauppa
Tonttien vuokraus
Majoitus
Ölkyn kämppä
Kuusingin kämpät
Leilin rakennukset
Oulangan kämpät
Kiinteistökauppa
Metsätilojen osto
Metsätilojen vaihto osuuksiin
Yhteystiedot
Hoitokunta
Palaute
Palaute

HIRVENMETSÄSTYS


31.03.2021


HIRVENPYYNTIOIKEUDET VUODELLE 2021 JA VUOSILLE 2021-2023:

Kuusamon yhteismetsä on markkinoinut hirvenpyyntioikeuksia vuodelle 2021 ja vuosille 2021-2023. Markkinointia tehtiin suljetulla tarjouskilpailulla ja Eräverkon nettisivustolla nettihuutokaupoilla.

Kiinnostus yhteismetsän hirvenpyyntioikeuksia kohtaan oli suurta ja yhteydenottoja tuli paljon. Lähes kaikki tarjolla olleet tuotteet osoitetaan metsästysseurueille. Yhteismetsä kiittää tarjouskilpailuihin osallistuneita metsästysseureita aktiivisesta osallistumisesta.

Mikäli lupia jää vielä osoittamatta seurueille, niitä voi tiedustella metsäasiantuntija Timo Pätsiltä sähköpostitse osoitteesta timo.patsi(at)kuusamonyhteismetsa.fi
29.03.2019

ERÄNKÄVIJÄT !

Hirvenmetsästäjät voivat vuokrata käyttöönsä Kuusamon yhteismetsän alueilla olevia eräkämppiä. Kämppiä vuokrataan Lomarengas Oy:n sivustojen kautta. Kämppiä voi vuokrata myös suoraan Kuusamon yhteismetsän toimistolta. Kuusamossa on Oulangan Saunavaaran palstalla kaksi kämppää: Kuusinki 1 ja Kuusinki 2 sekä Ölkyn Viitavaaran palstalla Ölkyn kämppä. Majoitus -osiossa on lisää tietoa kämpistä.

Suomussalmella tarjolla on Leilin kämppä. Leilin kämpän pihapiirissä on kämppärakennuksen lisäksi myös savusauna, tilava kota ja hirvenruhojen käsittelyä varten rakennettu lihankäsittelyrakennus.


Kuusamon yhteismetsä, Kitkantie 21, 93600 Kuusamo